В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Печат

След като изберете вашия продукт, независимо дали е тениска, шапка или чанта, трябва да решите какъв метод на брандиране ще изберете. Цената, срока и крайния резултат зависят от технологията, която ще изберете. По-долу сме изброили накратко използваните от нас технологии.

На разположение сме за консултация и допълнителна информация.

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ (DTG) с EPSON F2000 за малки тиражи до 50/100 бр.

С този уникален принтер от последно поколение могат да се отпечатат малки тиражи и единични бройки. Особено е ценен за изработка на мостри. Печатът се осъществява с директно впръскване на мастилата в текстила, отпечатъка е мек и гладък, не се усеща релеф. Изображенията са фотореалистични, с много фини детайли и полутонове. Има едно условие, на което трябва да отговаря продукта за печат, а именно съдържанието на памук в него да бъде над 60%. Мастилата са на водна основа и притежават сертификат Oeko Tex Standart 100, което ги прави абсолютно безвредни за употреба, дори и за детски дрехи. 

 

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ

Може да се прилага при малки или големи  тиражи, зависи от предпочитанията на Клиента. Изображенията се печатат и изрязват от плотер върху фолио. Това става по контура на буквата или графиката, след което се трансферират на плата при висока температура. Въпреки, че цветовата гама е ограничена, този метод е доста ефективен, особено когато се нуждаете от печат на индивидуални номера и имена върху облеклата. Флекс фолиото има гладка, гъвкава гумирана повърхност,а флок фолиото наподобява гладко кадифе. Щампите произведени по този метод са изключително здрави и издържат на пране до 60 градуса. Важна особеност  е ,че докато флок фолиото (кадефяната повърхност) се глади директно, то при флекса (гумираната повърхност) се глади от обратната страна на текстила.

СИТОПЕЧАТ за тиражи над 100 бр.

Ако поръчвате по-голям тираж, ситопечата е по-изгоден вариант. Друго негово предимство пред дигиталния печат е използването цветове по PANTON скалата, като по този начин се гарантира коректното им  възпроизвеждане. Печатът може да бъде върху всякакъв състав на текстила. Могат да бъдат добавени ефекти - глитери, перли, камъни, фосфорециращи елементи, мокър ефект... Използваме мастила на водна и пластизолна основа. Те са издържливи и ярки след многократно пране. Отговарят на съвременните изсквания за екологичен и безопасен печат. Естествено и при този метод съществуват някой ограничения, например не могат да се отпечатат много финни детайли, текстове или перфектни преливки, но когато става въпрос на равни и плътни изображения, изпълнението е безупречно.

БРОДЕРИЯ 

Защо  бродерия?

Защото има много предимства, на първо място конците предават по-изискан и луксозен видна марката. Цветовата им гама е много голяма, използва се при големи и малки тиражи (над 20 бр.) Могат да се бродират труднодостъпни места като ръкави, джобове. Все пак да споменем, че и при този метод отново има ограничения при производството на много дребни детайли, тънки шрифтове или финни полутонове.